Fri fragt ved køb over 299 ,-

Betalingsmuligheder

Du har følgende betalingsmuligheder på Littlerecycle.dk:

  • Visa
  • Visa Electron
  • Visa Debit
  • Mastercard
  • Maestro
  • MobilePay

Hvis du ønsker at betale med Mastercard eller et Visa kort, vil du som en del af betalingen blive ledt gennem en sikkerhedsløsning (3D Secure), som sikrer et gennemført sikkert køb.

Ved mistanke om kortsvindel kan Littlerecycle kræve betaling via bankoverførsel.

Betaling og abonnementsaftale

Ved betaling accepterer du at Littlerecycle.dk må trække det aftalte beløb, der er i overensstemmelse med den valgte ydelse, fra dit betalingskort. Så snart betalingen er gennemført vil ydelsen være synlig på Littlerecycle.dk. Da annoncering starter straks efter betaling er der ingen fortrydelsesret for købet. Annonceringen løber i den angivne periode og kan ikke opsiges. Slettes en annonce eller bruger vil den resterende periode af ydelsen gå tabt. Enhver form for online overførsel af penge sker via en krypteret forbindelse. Det betyder at eksempelvis kreditkortoplysninger ikke kan læses eller opfanges af andre. En krypteret forbindelse kan genkendes på, at der i din browsers statuslinje er et låseikon, hvor låsen er lukket. Med henblik på at tilvejebringe en maksimal sikkerhed af dine betalingskortoplysninger gemmer Littlerecycle.dk således ikke dine kortoplysninger. Dette indebærer, at vi opfylder meget høje krav til sikkerheden.

Abonnement

Du kan opsige dit medlemskab, når det passer dig, og abonnementet ophører herefter ved udgangen af den periode, der er betalt for.

Betingelser for løbende abonnement

Når du trykker på køb og gennemfører betalingsforløbet tilkendegiver du samtidig, at Littlerecycle.dk må trække det aftalte beløb løbende jf. det valgte abonnement. Det valgte abonnement fornyes automatisk indtil du melder dig fra under "Min profil" >"Mit abbonoment" > Klik " Afmeld". Du kan også kontakte os via vores på vores mail: Info@littlerecycle.dk.

Se desuden vores generelle handelsbetingelser.