Fri fragt ved køb over 299 ,-

Samarbejder

Er du influencer og/eller blogger, og har du interesse i et samarbejde med LittleRecycle? Så læs med herunder.

Samarbejde med LittleRecycle


Vi modtager løbende henvendelser via vores sociale medier omkring det at være influencer, ambassadør og/eller blogger for Littlerecycle. Det sætter vi naturligvis rigtig stor pris på. Så er du influencer og/eller blogger, og har du interesse i et samarbejde med Littlerecycle? Så læs med herunder.

Vi har gjort det nemt og fundet nogle spørgsmål, vi gerne vil have svar på, inden vi vurderer samarbejdsmulighederne. Da der kommer en del henvendelser, vil du kunne forvente, at svar- tiden på din henvendelse vil være noget længere, end du er vant til fra Littlerecycles chat og kundeservice. Men det betyder ikke, at vi ikke undersøger muligheden for et samarbejde med dig. Vi vender naturligvis retur, når vi har kigget på mulighederne.

Hvilke informationer skal vi bruge til et Instagram samarbejde?

Vi ser gerne, at du har mindst 1.500 ægte følgere på Instagram. Her tænker vi på følgere, som også liker og kommenterer på dine opslag - således du kan opretholde et engagement på din profil. Men du må naturligvis gerne søge, hvis du har under 1.500. Vi vurderer potentialet i alle samarbejdsforslag. Det er et stort plus hvis du har en aktiv blog med indlæg.

For at kunne skabe det bedste overblik og derved lette processen, skal vi bede dig om at sende følgende oplysninger:

• Dit instagram brugernavn • Link til din blog - hvis du har en + statistisk herfra (besøgende m.v.)

Skærmprints af følgende fra din Instagram, som du finder under dine indblik:

• Målgruppe: Aldersgruppe • Målgruppe: Køn • Målgruppe: Relevante lokationer - herunder byer (husk procentfordeling) • Målgruppe: Relevante lokationer - herunder lande, så vi kan se følgernes geografiske placering (husk procentfordeling) • Aktivitet: Opdagelse (rækkevidde og eksponeringer) • Aktivitet: Interaktioner (profilbesøg, klik til website)

(Data videregives ikke, men bruges internt til at danne et overblik over, hvem vi når ud til).

Slutteligt vil vi også gerne høre, hvad du forventer at få ud af samarbejdet. Bemærk: Vi forventer, at du har en virksomhedsprofil OG en åben profil på Instagram, så du har mulighed for at sende os skærmprints af dine indblik (aktivitet og målgruppe).

Lyder det som noget for dig? Så er du velkommen til at sende ovenstående informationer til Emil Nielsen (info@littlerecycle.dk)

Vi glæder os til at høre fra dig.