Fri fragt ved køb over 299 ,-

Q&A's

Hvordan sælger jeg tøj hos LittleRecycle.dk?

Du kan oprette en sælger profil hos os, på den måde kan du gøre det hele hjemmefra selv, og det koster dig ikke noget hvis vi ikke sælger noget.

Vasker i tøjet eller skal jeg selv gøre det?

Nej vi vasker ikke tøjet, det skal du selv gøre inden du pakker det ned og sender af sted til kunden eller til os. Alt tøj vi får indleveret der ikke er vasket bliver frasorteret.

Hvordan sikrer jeg at tøjet ser bedst ud på billeder?

Ved at sikre det bliver pakket ordenligt ned uden folder osv. Så kommer der ikke krøller på tøjet. Vi stryger ikke tøjet inden vi tager billeder af det.

Hvorfor bliver tøjet sorteret?

Vi vil gerne love vores kunder, at alt det tøj de køber gennem LittleRecycle er kvalitetstestet. Den eneste måde vi kan sikre det, er ved at sortere det fra som har fejl eller mangler.

Hvad sker der med det kasserede tøj?

Du kan enten få tøjet retur, på egen regning. Ellers bliver det doneret til røde kors eller mødrehjælpen.

Hvad sortere i fra?

Vi sortere alt fra der: Har pletter eller huller (store som små) Mangler knapper, lynlås, løbesnore i bukser Lugter stærkt af parfume Tøjet vil blive returneret for egen regning, hvis dette ønskes.

Kan jeg få det kasserede tøj tilbage?

Ja det kan du sagtens, men du skal selv betale for forsendelse med GLS eller bring. Vi forbeholder os retten til at det kan tage tid, da det ikke er vores 1. prioritet. Du kan også vælge at selv afhente det på vores lager. Du skal gøre tydeligt opmærksom på at du ønsker at få tøjet retur og hvis det ikke er afhentet senest 14 dage efter det er registreret vil vi aflevere det til røde kors.

Hvornår får jeg pengene udbetalt?

Du kan få dine penge udbetalt når du ønsker det. Det kan du via din profil, hvor du kan se hvor meget du har til gode, og der kan du anmode om at få dit tilgodehavende udbetalt.

Hvordan for jeg pengene udbetalt?

Dit tilgodehavende vil blive udbetalt til det kort du har oplyst ved oprettelse. Du vil også kunne se hvor meget du har tjent og hvor meget vi har solgt for via din profil.

Hvad kan jeg gøre for at sælge så meget tøj som muligt?

Du kan sikre at tøjet er pænt og ikke krøllet eller hullet, når vi modtager det. Herudover er alle vores sælgere også vores bedste reklamesøjler. Derfor er det altid en god ide at dele vores facebook opslag på din facebook, på den måde for vi tøjet ud til endnu flere mulige kunder.

Hvordan levere i tøjet?

Vi levere din ordre med GLS.

Hvad gør jeg hvis jeg har opdaget en fejl i min forsendelse?

Hvis du opdager en fejl i din forsendelse. Kan du kontakte os på mail – info@littlerecycle.dk Send gerne så mange informationer som muligt. Vi skal modtage klager senest 14 dage efter modtagelse.

Hvordan sikre i at tøjet ikke lugter af parfume eller kælder?

Vi kan selvfølgelig ikke sikre, at alt vores tøj er 100% parfumefri, men vi gør os meget umage for at sortere tøj fra der lugter for stærkt af kælder eller parfume.

Hvad er leveringstiden?

Vi levere din pakke indenfor 1-3 hverdage.

Kan jeg returnere min ordre?

Ja det kan du, du har altid 14 dages returret hos os. Hvis du ønsker at returnere en ordre, skal den sendes retur senest 14 dage efter modtagelse.

Hvad koster fragten?

Vi tilbyder følgende leveringsmuligheder: Levering til nærmeste GLS Pakkeshop for 40 DKK