Fri fragt ved køb over 299 ,-

Om LittleRecycle

Gevinst for miljøet – og for dig!

Hos LittleRecycle.dk har vi en ambition om, at det skal være nemt, bæredygtigt og hurtigt for dig at sælge eller købe brugt børnetøj. Vi har derfor lavet denne online formidlingsplatform mellem sælger og køber, hvor du som sælger slipper for alt besværet med at sælge dit barns aflagte tøj, og hvor du som køber kan shoppe rundt til gode priser, når du har tid.

Du er meget velkommen til at følge os på Facebook og Instagram, hvor vi hver ligger gode tilbud op og hvor du kan deltage i konkurrencer.

Gevinst for miljøet - og for dig!

LittleRecycle går meget op i miljøet og både som køber og sælger af brugt børnetøj, er du med til at gøre en indsats for miljøet, samtidig med at du selv sparer mange penge. Ved produktion af et kilo tekstil, bliver der udledt omkring 15kg. C02. Det vil sige, at du faktisk sparer miljøet for 15kg. C02 pr. kilo børnetøj du køber hos LittleRecycle.dk - 1kg. svarer f.eks. til 5 par joggingbukser i størrelse 110 eller 20 bodyer i str. 56.

Salg
Sælg dit barns aflagte tøj og giv andre en ny brugt garderobe

Alle børnefamilier ved, hvor meget børnetøj der skal til, og hvor hurtigt tøjet bliver for småt. Meget af tøjet er stadig i fin stand, og du ved, at der er andre, der kan få glæde af det, men måske kan du ikke overskue at sælge ud, da det ofte kan være omfattende og tidskrævende.

Det ENESTE du skal gøre for, at sælge produkter hos os, er følgende:

  1. Oprette en bruger
  2. Oprette produkter med det stykke tøj du ønsker at sælge
  3. Læn dig tilbage i sofaen
  4. LittleRecycle sælger dine produkter for dig

Du kan nemt og hurtigt se hvor meget du har tjent på din profil, hvor vores kommission på 30% er fratrukket, og du vil kunne få udbetalt dit tilgodehavende efter hvert salg.

Du modtager en mail fra os, når dine produkter er solgt.
Derefter kan du printe en pakkelabel ud og sende varen via "Min Profil" på LittleRecycle.dk

Køb
Tænk på miljøet - køb brugt børnetøj

På Littlerecycle.dk kan du shoppe løs, præcis når det passer dig! Støt op om vores bæredygtige koncept og køb brugt børnetøj fra sælgere i hele landet – samlet ét sted. Du kan søge efter et specifikt produkt i en bestemt størrelse med vores søgefunktion. Bestil dine produkter, sælger pakker og sender din bestilling – og få dage efter kan du hente pakken i den nærmeste butik.

Vi lægger stor vægt på, at produkterne er i god og brugbar stand, og vi laver løbende kontroller af udvalgte produkter, inden det bliver sat til salg. Alle produkter er som udgangspunkt gode, men brugte. Såfremt produktet er nyt med mærke, kan det typisk ses på billedet. Hvis produktet fremstår som nyt, bestræber vi os på at skrive dette. Dog har du op til 14 dages returret, hvis du skulle fortryde dit køb.

Når du lægger produkter i indkøbskurven på Littlerecycle.dk, kan du dog ikke være helt sikker på, at det også bliver dine, førend du har betalt for dem. Dette af den simple årsag, at alle produkter er unikke. Alle købere skal derfor have lige mulighed for at købe produktet ud fra princippet ”først-til-mølle”.