Fri fragt ved køb over 299 ,-

Returlabel

Du kan returnere varer købt hos Littlerecycle indenfor 14 dage efter deres køb, og returnere til LittleRecycle.

LittleRecycle ApS
Østerbro 51, Gården
9000 Aalborg

Varer der returneres på efterkrav, til pakkeboks eller som sendes uden porto modtages ikke af LittleRecycle.

I denne sammenhæng beder vi Dem vedlægge returseddel for de købte varer, som dokumentation for at den/de returnerede varer er købt hos LittleRecycle.dk.

Beløbet returneres ved bankoverførsel udstedt til personen, som fremgår af købsfakturaen, eller som direkte refundering på det anvendte kreditkort.

Returnering som følge af fortrydelse sker på købers egen regning. LittleRecycle anbefaler, at varen returneres via GLS, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til LittleRecycle. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted. Eventuelle fragtomkostninger i forbindelse med købet, refunderes ikke.

Alle produkter der returneres til LittleRecycle skal være forsvarligt indpakket. Ved SÆRLIGE PRODUKTER m.v. skal disse sendes tilbage i en kasse eller lignende. Skade som følge af mangelfuld emballering kan medføre, at Deres rettigheder bortfalder.

Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler Littlerecycle, at De retter henvendelse til info@littlerecycle.dk.