Fri fragt ved køb over 299 ,-

Brugt babytøj og børnetøj fra adidas

Det kan være svært at få økonomien til at hænge sammen, hvis man har et barn eller måske flere børn, fordi de skal have nyt tøj hele tiden og tit en gang om måneden hvis de er helt små. Derfor er det altid en god ide at købe brugt babytøj eller brugt børnetøj fra adidas hos littlerecycle.dk. Hvis du skal ud og forny børnenes garderobe kun med adidas børnetøj eller adidas babytøj så bliver det en dyr fornøjelse, da det er et dyrt mærke. Men hvis du køber alt dit babytøj eller børnetøj fra adidas hos littlerecycle.dk så kan du faktisk forny hele dit barns garderobe med brugt babytøj eller brugt børnetøj fra adidas for mindre end 500 kroner. 

Adidas laver så smart babytøj og børnetøj og hos littlerecycle.dk kan du finde et stort udvalg af brugt babytøj og brugt børnetøj fra adidas til billige penge, du kan finde tøjdele fra kun 20 kr stykket som er brugt få gange. Du kan også være heldig at finde noget helt nyt babytøj eller børnetøj fra adidas til meget billige penge, og handler du for mere end 299 kr så for du endda også fri fragt, billigere og nemmere bliver det vidst ikke.

Når man hører ordet "brugt børnetøj" er der mange som bliver skræmt og forstiller sig babytøj og børnetøj som er fyldt med pletter og huller, men det er altså ikke tilfældet. Alt vores babytøj og børnetøj fra adidas bliver nemlig kvalitets tjekket inden det bliver sat til salg hos os, og alt der har den mindste plet eller brugsmærke bliver frasorteret. Skulle det ske vi har overset en plet eller et lille hul, så kan du altid returnerer din ordre indenfor 14 dage og få dine penge retur.

Gå på skattejagt i vores store udvalg af brugt babytøj og brugt børnetøj her.

Produkter fra Adidas

Adidas sneakers i skind str. 37,5

Adidas sneakers i skind str. 37,5

(11 år.) - str. 35 - 37
Næsten som ny
75,-
trine77 trine77
Sneakers fra Adidas

Sneakers fra Adidas

(12-18 mdr.) - str. 21 - 22
Flot, men brugt
30,-
Celine Celine
T-shirt fra Adidas

T-shirt fra Adidas

(3-4 år.) - str. 98 - 104
Flot, men brugt
25,-
Marianne Marianne