Fri fragt ved køb over 299 ,-

Luksus sengetøj fra REX

Find et stort udvalg af luksus sengetøj

 

 

Du kan finde sengetøj i mange forskellige kvaliteter og priser på nettet, men hos REX kan du finde luksus sengetøj, som kun er lavet af de bedste og blødeste materialer. Nu tænker du måske det lyder dyrt? Men det er altså ikke tilfældet hos REX sengetøj, du kan få det bedste af det bedste luksussengetøj, til priser alle kan være med på. Du skal købe luksus sengetøj af 2 grunde, både fordi det holder i længere tid, men også fordi det vil give dig mulighed for at få en bedre nattesøvn med luksus sengetøj. 

 

Luksus sengetøj fra REX

 

Hvad koster luksussengetøj?

 

Vi hører tit at luksus sengetøj, hurtigt kan blive en dyr fornøjelse. MEN det behøver det altså ikke at være, hvis du kigger de rigtige steder. Du kan finde luksussengetøj hos REX fra kun 625 kr for et sæt med pude.

 

Hvad er forskellen på luksus sengetøj fra REX?

 

Alt sengetøj som du kan finde inde på shoppen hos REX, er lavet af 100% bambus og af 100% merinould. Sengetøjet er lavet i bambus og merinould, fordi at det er nogle utrolig bløde og behagelige materialer for din hud.

 

 

Hvilke farver kan jeg få mit luksussengetøj i?

 

Du kan finde et utal af forskellige farver til dit luksussengetøj hos REX. Du kan finde luksussengetøj i koksgrå, hvid, beige, mint, navy, lysegrå, brun. Så der er helt sikker også noget luksus sengetøj i den farve, som vil passe ind til dit soveværelse. Der vil løbende komme nye farver i deres sortiment, så vi tør godt garantere dig at der helt sikkert er noget luksus sengetøj for dig!

 

Hvorfor skal jeg købe mit luksussengetøj hos REX?

Det skal du af den simple grund, at du for noget luksussengetøj, som kvalitetsmæssigt er helt i en anden verden. Du vil føle dig utrolig godt tilpas med sengetøjet og du vil ikke have lyst til at forlade sengen. Udover en rigtig god kvalitet, så yder REX sengetøj også en rigtig god service, så hvis der er det mindste du er i tvivl om, så kan du blot skrive til dem og få svar indenfor et par timer. Udover god kundeservice og høj kvalitet, så har REX sengetøj også nogle af de billigste priser på luksussengetøj, så du altså ikke behøver at sprænge budgettet for at få lidt luksus ind i din hverdag.

Du kan se alle sengetøjprodukter fra rexsengetoj.com her